Baarden scheren

A shaved skin is always in

Een heel groot percentage van de man scheert zijn baardstreek. Zelfbewuste mannen willen er trendy en verzorgd uitzien. Een man heeft vaak maar 1 dagelijks ritueel: Reinigen, scheren en verzorgen. 

Voor de ultieme scheerbeurt kan je hier terecht. Als "skin and shave expert" zorg ik voor een proffesionele super gladde scheerbeurt. 


Dat de ouderwetse manier van scheren met een safety rasor of razer blade een mooier en gladder resultaat geeft is geen cliché. Eens je deze scheertechniek onder de knie hebt, wil je nooit meer terug. Met onze MEN³ producten word scheren een hele beleving. 

Boek jou afspraak voor de ultieme scheerbeurt en ervaar het glad, verzorg gevoel dat je nooit eerder voelde.

Leer het ouderwetse nieuwe scheren met onze MEN³

Het MEN³ scheergamma bevat 3 stappen: Pre-shave, Shave cream en after shave. Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd en volledig ontwikkeld op basis van essentiële oliën en natuurlijke extracten met onder andere: lavendel, kamille, druivenpit, citroenzeste, rozemarijn, cypres, pompelmoes, cisteroos, bijenwas en nog veel meer.

De Pre-shave, shave cream en after shave zijn verpakt in stoere zwarte potten en bevatten een bom aan geconcentreerde vitaminen en mineralen. Ze hebben een weldadig effect op de huid. 

Voor mannen die streven naar perfectie

Mannen hebben vaak last van huidaandoeningen en imperfecties in het gezicht en dat is erg vervelend. Je voelt je bekeken, je hebt jeuk en durft bijna niet te scheren.

Bij een gevoelige of beschadigde huid is het aangeraden om op de klassieke manier nat te scheren. Met de aangepaste producten en de natte scheermethode garandeer ik een een optimale conditie van de huid ter hoogte van de baardstreek.

Sheerbeurt met open mes €35,-

Scheer -en productadvies €0,-